Realisatie

Realisatie is een onmisbaar ingrediŽnt van ons succes. Wij geloven pas zaken als we het zien. Wij zijn er van overtuigd dat bouwen een essentieel onderdeel van het ontwerpproces is. Vormgeving en zaken die bewegen zijn alleen betrouwbaar te beoordelen als er daadwerkelijk "iets staat". Dit is van belang bij het genereren en toetsen van vroege ideeŽn en concepten maar ook bij het fijnslijpen van het uiteindelijke ontwerp. Door zelf te bouwen komen onvolkomenheden snel aan het licht en ontstaan er aldoende nieuwe richtingen en oplossingen. De output van dit geÔntegreerde proces is gťťn papieren tijger waarvan de geldigheid nog moet worden aangetoond maar een spelend ding. Voor opdrachtgevers is dit een uiterst betrouwbare werkwijze; wij doen wat we beloven en leveren werkend op.

Job Kneppers Ontwerp & Realisatie heeft daarom beschikking over een complete werkplaats. Deze werkplaats beschikt over o.a. een Haas Minimill CNC-freesbank, een Boley instrumentmakerdraaibank, twee AI Hembrug draaibanken DR1 en DR133, een Deckel FP2 freesbank met steekkop en snelloopkop, een Mikron WF1 freesbank,2 kolomboormachines, Startrite cirkelzaag, MŲsner lintzaag, bandschuurmachine, Gerver kantbank, vingerzetbank, hoekschaar en guillotineschaar, een Bewo afkortzaag en veel handgereedschap en toebehoren.

Ook is er een behoorlijke set elektronische meetapparatuur aanwezig t.b.v. het ontwerp en de evaluatie van custom elektronica. Naast deze "in huis" faciliteiten hebben we sinds onze oprichting in 1996 een uitgebreid netwerk van betrouwbare toeleveranciers weten op te bouwen die ons in de diverse projecten kunnen ondersteunen. Kortom wij praten er niet alleen over maar doen het ook!

Job Kneppers Ontwerp & Realisatie werkt onder meer samen met:

 

De werkplaats Werkplaats

Haas Minimill CNC-freesbank